Брой продукти в заявката: 0
Завършете заявката
Строителна фирма ЕКОС ИНЖЕНЕРИНГ ООД е създадена през 2005 г., като дружеството се явява логичен приемник на техническия отдел на фирма ЕКОС 96 ООД, основана като частно търговско дружество през 1996 г. 
Основният предмет на дейност на ЕКОС ИНЖЕНЕРИНГ ООД е строителство и строително-ремонтни работи. Фирмата извършва цялостно изграждане, основни и текущи ремонти, строителен и инсталационен сервиз на сгради с разнообразно предназначение, композиция и дизайн – промишлени цехове, административни сгради, здравни и учебни заведения, складове, офиси, търговски обекти, гаражи и жилищни сгради.
Представителството на фирмата е в гр. София. В ”ЕКОС ИНЖЕНЕРИНГ” ООД са ангажирани щателно подбрани висококвалифицирани технически специалисти - инженери, техници и работници с доказан опит в строителния бранш. Разполагаме с добре обучени строителни работници за изпълнение на строително-монтажни и покривни работи, вътрешни и външни текущи и основни ремонти на сгради: вътрешни и външни мазилки, боядисване на стени и дограми, поставяне на фаянс и теракот, монтиране на окачени тавани, ремонт и поставяне на нови ел. инсталации и др.